Vinilne plošče za lepljenje so atraktivna in vzdržljiva talna obloga, ki je primerna za uporabo v večini prostorov. Izbirate lahko med številnimi deseni lesa in ploščic, ploščami različnih velikosti  ter z zanimivimi kombinacijami ustvarite svoja unikatna tla.

Tla iz lepljenih vinilnih plošč so enostavna za čiščenje in prijetna na dotik.

Poiščite svoj navdih

Potrebujete dodatne razloge za odločitev?

Naša sodobna proizvodna tehnologija zagotavlja da so plošče lahke, vendar močne in enostavne za transport in polaganje.

Če želite v svojem bivalnem okolju ustvariti vzdušje in toplino, ki jo nudijo naravni materiali, boste izbrali katero od številnih imitacij lesa.
Morda vas bolj očara kamen ali sodobni videz betonskih tal?
Ali pa se prepustite lastni ustvarjalnosti in domišljiji in sestavite kombinacijo, ki bo samo
vaša.

Naše talne obloge zahtevajo zelo malo vzdrževanja in čiščenja. Zahvaljujoč sodobnim zaščitnim premazom, so tla hkrati zavarovana pred hitro izrabo zaradi vsakodnevne uporabe in potrebujejo samo občasno čiščenje z vlažno krpo ob uporabi standardnih  čistilnih proizvodov.

Naše talne obloge predstavljajo udobno in toplo podlago za hladne zimske večere, zaradi svoje dobre prevodnosti, so nekatere izmed njih odlična podlaga za talno gretje.

Zavezanost k varovanju okolja je poleg zagotavljanja kvalitete naših proizvodov ključna prioriteta in sestavni del razvojne strategije družbe Juteks in skupine Beaulieu International Group

Zmanjšujemo emisije v ekosistem, racionalno porabljamo energente, zmanjšujemo količino nastalih odpadkov ter zagotavljamo njihovo ločeno zbiranje in ponovno uporabo.

Naše talne obloge ne vsebujejo ftalatnih mehčal, za tisk uporabljamo barve na vodni osnovi, tudi z zagotavljanjem njegove čim daljše življenjske dobe in s preprostim vzdrževanjem v času uporabe zagotavljamo, da je naš končni izdelek okolju čimbolj prijazen;

Svojo zavezanost k varovanju okolja smo potrdili s pridobitvijo standarda ISO 14001 v letu 2002, v celoti smo v skladu z Uredbo Reach, ki opredeljuje ravnanje s kemikalijami na ravni celotne Evropske unije, ustrezamo kriterijem posameznih evropskih zakonodaj glede hlapnih organskih snovi – VOC, …

Zastavljene cilje dosegamo s stalnim merjenjem in nadzorom nad ključnimi dejavniki ter ustreznim reagiranjem in prilagajanjem nastalim razmeram, z izobraževanjem vseh zaposlenih in postavljanjem strogih ekoloških zahtev našim dobaviteljem in drugim poslovnim partnerjem.

S pridobitvijo okoljske deklaracije proizvoda (Environmental product declaration: v nadaljevanju EPD) se pridružujemo proizvajalcem, ki želijo javnosti odkrito predstaviti rabo naravnih virov, opis proizvoda in emisije, povezane s proizvodom v njegovem celotnem življenjskem ciklu.