Če iščete talno oblogo z lepim vzorcem in brez vidnih stikov, ki jo lahko namestite v katerikoli prostor  vašega doma, so naše PVC penjene talne obloge v širini 2-4 metrov pravi izbor.

Po namembnosti se delijo v dve večji skupini:

  • residential flooring so talne obloge, primerne za uporabo v stanovanjskih objektih;
  • semi commercial flooring so obloge prilagojene uporabi v javnih prostorih, uporabne pa so tudi v lahki industriji.

Poseben segment naše proizvodnje predstavljajo talne obloge za uporabo v kontejnerjih, počitniških prikolicah in avtodomih

Naj vas ne zavede spomin na babičina zastarela vinilna tla: danes se talne obloge izdelujejo v številnih desenih in slogih, od živahnih barv do večno modernega naravnega videza lesa, ploščic in kamna.

Potrebujete dodatne razloge za odločitev?

Izberite talno oblogo, ki bo vaš bivalni prostor pokrila v enem kosu, brez nepotrebnih šivov in stikov. V Juteksu izdelujemo talne obloge do širine 4 m, v naši trgovini pa boste našli tudi 5 metrov široko talne obloge, ki prihajajo iz sestrske družbe v Belgiji.

Če želite v svojem bivalnem okolju ustvariti vzdušje in toplino, ki jo nudijo naravni materiali, boste izbrali katero od številnih imitacij lesa ali kamna.
Ste bolj drzni in si želite prostor popestriti z barvami in divjimi vzorci ?
Želite poudariti stene ali pohištvo in  naj bodo tla neopazna podlaga prostora?

Naše talne obloge zahtevajo zelo malo vzdrževanja in čiščenja. Zahvaljujoč sodobnim zaščitnim premazom, so tla hkrati zavarovana pred hitro izrabo zaradi vsakodnevne uporabe in potrebujejo samo občasno čiščenje z vlažno krpo ob uporabi standardnih čistilnih proizvodov.
Umazane pasje tačke in blatni škornji navihanih otrok, niso več razlog za slabo voljo.

Zgornji sloj talnih oblog sestavljajo močni premazi, ki  zagotavljajo, da so PVC penjene talne obloge med najbolj vzdržljivimi talnimi oblogami, namenjenim bivalnim prostorom.

Naše talne obloge predstavljajo udobno in toplo podlago za hladne zimske večere, zaradi svoje dobre prevodnosti, so nekatere izmed njih odlična podlaga za talno gretje.

Ne glede na to ali hodite po stanovanju v visokih petah ali uživate lenoben dan v copatih – naše talne obloge odlično absorbirajo zvok in so več kot 50% tišje od ostalih primerljivih talnih oblog. To jih dela še posebej primerne za uporabo v stanovanjih in drugih prostorih, kjer je zaželena zvočna izolativnost.

V primerjavi z ostalimi sorodnimi proizvodi, je naš izdelek prijazen do vašega žepa.

Zavezanost k varovanju okolja je poleg zagotavljanja kvalitete naših proizvodov ključna prioriteta in sestavni del razvojne strategije družbe Juteks in skupine Beaulieu International Group

Zmanjšujemo emisije v ekosistem, racionalno porabljamo energente, zmanjšujemo količino nastalih odpadkov ter zagotavljamo njihovo ločeno zbiranje in ponovno uporabo.

Naše talne obloge ne vsebujejo ftalatnih mehčal, za tisk uporabljamo barve na vodni osnovi, tudi z zagotavljanjem njegove čim daljše življenjske dobe in s preprostim vzdrževanjem v času uporabe zagotavljamo, da je naš končni izdelek okolju čimbolj prijazen;

Svojo zavezanost k varovanju okolja smo potrdili s pridobitvijo standarda ISO 14001 v letu 2002, v celoti smo v skladu z Uredbo Reach, ki opredeljuje ravnanje s kemikalijami na ravni celotne Evropske unije, ustrezamo kriterijem posameznih evropskih zakonodaj glede hlapnih organskih snovi – VOC, …

Zastavljene cilje dosegamo s stalnim merjenjem in nadzorom nad ključnimi dejavniki ter ustreznim reagiranjem in prilagajanjem nastalim razmeram, z izobraževanjem vseh zaposlenih in postavljanjem strogih ekoloških zahtev našim dobaviteljem in drugim poslovnim partnerjem.

S pridobitvijo okoljske deklaracije proizvoda (Environmental product declaration: v nadaljevanju EPD) se pridružujemo proizvajalcem, ki želijo javnosti odkrito predstaviti rabo naravnih virov, opis proizvoda in emisije, povezane s proizvodom v njegovem celotnem življenjskem ciklu.

Poiščite svoj navdih

Naše talne obloge najdete pod blagovnima znamkama JUTEKS® in BEAUFLOR®

Glede najboljše izbire talne obloge za različne vrste podlag, namenov in obremenjenosti, se pozanimajte pri našem prodajalcu talnih oblog:

TRGOVINA JUTEKS (več)

Hmeljarska 3, 3310 ŽALEC +386 (0)3 71 20 758 
branko.ursic@bintg.com